JOUW PRODUCT ONZE SERVICE

Je gaat of hebt een mooi artikel(lijn) in de markt gezet. Wat kunnen wij nog toevoegen aan jouw artikel c.q. merk? Onze service

TAL Licensing Service zegt het eigenlijk al. Wij bieden service c.q. consultancy op gebied van licentie artikelen. Vaak zijn dit artikelen die voor een merk worden vervaardigd onder licentie van het merk. Onze anker is het vastleggen en verslaglegging van de artikelen, royalties enzovoort.

JOUW MERK

Op welke manier ga je jouw merk fabriceren en op de markt brengen. Doe je alles zelf, zoals het merk MeToBe of zet je alleen een naam in de markt en maak je afspraken met bedrijven die voor een bepaalde fee (royalties) het op de markt mogen brengen. We maken een onderscheid tussen LICENTIE en EIGEN BEHEER

merk-metobe

JOUW MERK IN LICENTIE

Wil je een breed assortiment in de markt zetten en de risico spreiden, dan is het in licentie geven een goede optie. Het beperkt jouw investering en vergeet vooral niet het voorraad risico. 

Onze ervaring is op gebied van grote Nederlands voetbalclubs. In de jaren ’90 is door ons een speciaal licentie software geschreven. Nu, enige jaren verder, geldt dit niet alleen meer voor de fan artikelen. De markt is veel groter geworden en kan voor elk geregistreerde merk gelden. 

Bij het in licentie geven van een merk artikel komt veel kijken, zoals: 

  • Hoe behandel ik de royalties en/of statements?
  • Hoe beveilig ik mijn producten c.q. merk in verband met de royalties?

IN LICENTIE

EIGEN BEHEER

JOUW MERK IN EIGEN BEHEER

Jouw product is klaar en wordt in de markt geïntroduceerd. Het is een uniek product en er is vraag naar.

Maar hoe kan ik mijn product nog meer onderscheiden van gelijksoortige producten?

Jouw merk-artikel lijkt op een ander artikel, echter heeft jouw artikel andere eigenschappen. Dan toont je graag de verschillen aan jouw afnemers c.q. gebruikers. Naast de unieke EAN codering op product niveau is het ook mogelijk het artikel op stuks-niveau uniek te maken. We vertellen je in een gesprek graag hoe je dit kunt doen met minimaal 1 vierkante centimeter op jouw verpakking.

WAT BIEDEN WIJ JOUW

TAL Licensing Service heeft al jaren ervaring op gebied van licenties en software. Onze zuster onderneming (TAL Automation) heeft in de jaren ’90 zelfs een speciaal programma (Management Licensee (ML)) geschreven voor het beheren van Licenties met licentie-zegels en Statements. 

In 2016 is ML geheel opnieuw geschreven. Met de nieuwe technieken van vandaag is een compleet nieuw pakket ontstaan omtrent (h)erkenning en bescherming van jouw product. Wij kunnen jouw het volgende bieden:

  • Administratieve handelingen omtrent royalties, statements enzovoort
  • Product onderscheidend op item niveau met speciale zegels, certificaten enzovoort, zowel bij Eigen beheer als bij Licentie artikelen

bescherm-jouw-artikel

JOUW KLANTEN

WAT BIEDEN WIJ JOUW KLANTEN

Voor jouw klanten is het belangrijk te weten dat zij een echt product van jouw in hun handen hebben en geen ander gelijksoortig artikel. Dit is direct te zien door bijvoorbeeld een zegel, hologram enzovoort. Maar wij kunnen jouw klanten nog meer bieden.

Wil je meer weten. Bel eens voor een vrijblijvende afspraak.

Ben je eigenaar van jouw merk en wil je meer weten, dan komen wij graag bij jouw langs om de mogelijkheden te bespreken